Thursday, August 2, 2012

Mucizeler Dükkanına Dönüş Kitap Özeti

Debbie Macomber yine sizi bambaşka bir dünyaya götürüyor. Gerçekte olmasını istediğiniz, aslında eskiden var olan fakat gün geçtikçe yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan bir dünya. Daha önce Bir Yumak Mutluluk ve Küçük Mucizeler dükkanı kitaplarıyla hayallerimizi gerçek yapan bir dünyaya yolculuk etmemizi sağlayan Debbie Macomber bu kez de oldukça beğenilen ve  tavsiye edilen bir kitaba imza atmış.


Mükemmel aşkları, sıcacık dostlukları ve o eskiden kalma sıcacık komşuluk ilişkilerini o eşsiz betimlemesiyle bizlere yaşatıyor. Elinizden bırakamayacağınız, bir solukta okuyacağınız ve okumaktan çok o hayal dükkanına gidip bizzat olayları adeta içinde yaşayacağınız bir roman. Tabi bu yolculukta Ozan Aydının harika çeviri yeteneğini de unutmamak gerekir.


Debbie  Macomber romanlarını okurken en çok eski zaman Türkiye’sindeki o müthiş komşuluk ilişkilerini ve saf, yalansız dolansız gerçek aşkları hatırlayacaksınız ve eminim ki acaba Debbie Macomber o zamanlar burada mı yaşıyordu diye kendi kendinize sormadan edemeyeceksiniz.



Romanı okudukça; isteyince gerçek dostlukların nasıl yakalanabileceğini, gerçek yalansız aşkların aslında hiç de imkansız olmadığını düşüneceksiniz. Kitap sonunda varacağınız diğer bir yargı da iyi-kötü her tecrübenin insana bir gün bir yerde fayda sağlayacağı ve yaşanan, öğrenilen hiçbir şeyin yersiz ya da lüzumsuz olmadığı.


Herkese iyi okurlar değil iyi yolculuklar diliyorum bu kitapla, çünkü Debbie Macomber’in Mucizeler Dükkanına gideceksiniz.


Kitap Adı : Mucizeler Dünkkanına Dönüş


Yazar : Debbie Macomber


Çeviri : Ozan Aydın


Türü : Roman


Sayfa Sayısı : 528


Fiyat : 17 TL


No comments:

Post a Comment